Vloeren die tegen een stootje kunnen

Wilt u nieuwe vloeren aanleggen in huis? Dan is de keuze in materialen die daarvoor geschikt zijn groot. U kunt kiezen voor vloerbedekking maar een harde vloer is ook uiterst populair. Deze is makkelijk in het onderhoud en kan tegen een stootje.

Een marmeren vloer is beeldschoon

Als u bij ons komt kijken voor een nieuwe vloer kunt u een keuze maken uit diverse soorten natuursteen maar met name marmer is een aanrader. Over een vloer wordt veel gelopen en deze heeft dus aardig wat te lijden in het gebruik. Als u kiest voor een marmeren vloer heeft u de garantie dat deze uiterst duurzaam is en zeer elegant.

vloeren marmer

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Natuursteen vloeren zijn altijd uniek

Marmeren vloeren zijn in diverse kleuren uitvoerbaar en geen één vloer is ooit hetzelfde. We leveren alleen maatwerk maar omdat marmer ook een natuurproduct is, is de uitvoering altijd anders bij iedere vloer. Marmer kan geleverd worden in een ruwe uitvoering maar ook in een gepolijste versie.

Eenvoudig te onderhouden

Marmer kunt u eenvoudig zelf onderhouden en schoonmaken. Als de vloer vies is kiest u voor een schoonmaakmiddel dat geen al te hoge zuurgraad heeft want dit kan zich uiteindelijk gaan invreten in de vloer zelf. Er zijn tal van producten op de markt waarmee u een marmeren vloer goed kunt reinigen. Als de vloer na een poosje haar glans begint te verliezen is het ook mogelijk deze opnieuw te laten polijsten.

vloer natuursteen
vandalen natuursteen walcheren

Informeer wat er mogelijk is

Voor alle mogelijkheden neemt u het beste even contact met ons op of komt u een kijkje nemen in de showroom. We kunnen u altijd adviseren zodat u de beste keuze voor uw woning maakt.