Toiletten luxe afgewerkt

De meeste woningen beschikken tegenwoordig over twee toiletten, eentje op de begane grond en eentje (veelal op de badkamer) op de eerste verdieping. Ook voor deze ruimte wilt u dat het er netjes uitziet. Als u kiest voor een luxe uitstraling komt natuursteen ook voor het toilet in aanmerking.

Kies voor degelijk materiaal

Zeker als het toilet zich op de badkamer bevindt zult u ervoor kiezen dat dit in dezelfde stijl gedaan wordt als de rest van de ruimte. Natuursteen is zeer geschikt voor vochtige ruimtes omdat het nauwelijks poreus is en dus weinig vocht opneemt waardoor het harder zou kunnen slijten. Bovendien is natuursteen krasbestendig en kunt u er ook bij intensief gebruik op rekenen dat het amper slijt.

badkamer met natuursteen

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Ga voor natuursteen zoals marmer

Ook als u een los toilet heeft op de benedenverdieping kunt u voor natuursteen kiezen. Dit is toepasbaar voor zowel de vloer als het toilet en een eventueel fonteintje. U kunt een keuze maken uit diverse soorten natuursteen maar voor deze ruimte is bijvoorbeeld marmer bij uitstek geschikt. Marmer is een harde natuursteen die makkelijk is in het onderhoud en niet snel beschadigt.

vandalen natuursteen walcheren

Lang plezier van marmer

Marmer kan in zowel een gepolijste als ruwe versie gebruikt worden. Voor het sanitair is de bewerkte versie aan te raden omdat deze makkelijk schoon te houden is, hetgeen zeker bij een toilet belangrijk is. Voor de vloer kunt u zelf kiezen wat u het mooiste vindt, in welke uitvoering en kleur. Omdat er gewerkt wordt met een natuurproduct zal geen één vloer hetzelfde en dus altijd uniek zijn. Als u met de juiste middelen het marmer onderhoudt en schoonmaakt kunt u er jarenlang plezier van hebben. Mocht de vloer ooit dusdanig beschadigd zijn dat deze haar glans verliest dan is ook nog altijd mogelijk deze te polijsten en in de oude staat te herstellen.