Kies spoelbakken die bij uw keuken passen

Iedere keuken heeft een aanrechtblad. Of dit nu kort of lang is er zit altijd een spoelbak in een aanrechtblad en soms zelfs twee. Als u ervoor kiest een aanrechtblad te laten maken van natuursteen geeft dit uw keuken een natuurlijke maar zeker ook tijdloze uitstraling. Om het geheel af te maken kunt u daarbij ook nog eens kiezen voor een spoelbak die van natuursteen gemaakt is.

Een spoelbak die wat hebben kan

Een spoelbak die van natuursteen gemaakt is past perfect bij de rest van uw keuken, zeker als u voor een granieten aanrechtblad gekozen heeft. Natuursteen is weinig poreus en neemt daarom weinig water in het materiaal zelf op. Het is duurzaam, eenvoudig te onderhouden en prima geschikt als spoelbak. Er komt veel water doorheen maar dit wordt niet opgezogen door de harde buitenlaag. Als u bijvoorbeeld vaak staat af te wassen in de keuken zet u nog wel eens wat spulletjes in de spoelbak. Indien deze van natuursteen gemaakt is kan de spoelbak tegen een stootje en is het geen probleem dat u er spulletjes wat harder in zet.

spoelbakkeb

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Richt uw keuken in stijl in

Wilt u graag meer informatie over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan even contact met ons op via de mail, telefoon of het contactformulier dat u op de site vindt. We kunnen een complete inrichting van uw keuken verzorgen die dusdanig op elkaar afgestemd is dat het één geheel vormt. Als u bijvoorbeeld kiest voor een natuurstenen aanrechtblad past een zelfde soort spoelbak daar goed bij. Wij werken deze netjes af zonder naden zodat het er niet alleen luxe uitziet maar ook nog eens lang meegaat. Heeft u ook een timmerman en loodgieter nodig om de keuken te installeren? Deze kunnen we ook voor u regelen. Zo wordt de hele klus netjes gedaan en sluit alles perfect op elkaar aan.