Tafelbladen van natuursteen gaan lang mee

Niet iedereen heeft dezelfde smaak als het om meubels gaat. De een wil een donkere inrichting, de ander kiest voor moderne lichte meubels en de volgende wil het liefste meubels die makkelijk zijn in het onderhoud.

Kies voor een blad van natuursteen

Bent u op zoek naar een mooie tafel die lang meegaat en tegen een stootje kan? Overweeg dan om een tafel te kiezen waarop u een tafelblad laat plaatsen dat gemaakt is van natuursteen.

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Duurzaam en slijtvast

Natuursteen is hard en duurzaam maar daarnaast ook nog eens bestand tegen krassen. Dit is voor een tafel uiteraard ideaal. Een tafel wordt namelijk voor van alles gebruikt: er worden spullen op gelegd, er wordt aan gewerkt, gespeeld en gegeten. Als u een tafelblad van natuursteen kiest dan is het niet erg dat er wel eens wat op geknoeid wordt want dit veegt u er zo weer af zonder dat er kringen achterblijven.

Op maat laten maken

Als u bij ons kiest voor een tafelblad van natuursteen kunnen we dat op iedere gewenste maat voor u maken. Een tafel heeft natuurlijk ook een onderkant met poten nodig. Als u wilt kunnen we ook de timmerman daarvoor regelen zodat u in één keer klaar bent en een complete tafel kunt laten maken. Voor tafelbladen is marmer een goede keuze. Marmer kan aardig wat hebben en het is nauwelijks poreus zodat u de tafel ook altijd gewoon makkelijk schoon kunt maken. Een marmeren tafelblad weegt wel wat dus houdt u er ook altijd rekening mee dat er een stevig onderstel onder komt te staan.

vandalen natuursteen walcheren

Ruw of gepolijst

Marmer kan in een ruwe en gepolijste vorm toegepast worden. Welke u kiest is aan u maar voor een tafelblad is een gepolijste versie zeker aan te raden in verband met de reiniging. Informeer altijd eerst even naar de mogelijkheden.