Kies degelijke vensterbanken voor in huis

Als u uw huis aan het verbouwen bent of misschien wel een nieuw aan het zetten wilt u natuurlijk wel dat dit zoveel mogelijk naar uw smaak wordt. Daarbij zijn er bepaalde dingen in en om het huis waar u misschien niet als eerste aan zou denken om te laten maken en daar horen de vensterbanken ook bij.

Binnen en buiten

Bij vensterbanken kunt u denken aan plaatsing buiten en binnen in huis. Een vensterbank van natuursteen geeft uw huis een mooie uitstraling en afhankelijk van waar u ze wilt plaatsen kan er gekozen worden voor verschillende soorten natuursteen. Vensterbanken voor buiten staan ook bekend als raamdorpels.

vensterbank

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Kies voor marmeren vensterbanken

Voor vensterbanken binnen is marmer een goede keuze. Dit geeft uw kamer een chique uitstraling maar daarnaast is marmer een hard materiaal zodat de vensterbanken tegen een stootje kunnen en niet snel slijten. U kunt er prima spulletjes opzetten en het is ook geschikt voor eventuele huisdieren mochten zij erop willen zitten. Marmer kan gebruikt worden in een ruwe en gepolijste versie. Het is maar net wat u zelf het mooiste vindt. Een vensterbank van natuursteen kan in alle maten en in verschillende kleuren gemaakt worden. We kijken naar uw wensen maar ook wat er bij de rest van het interieur past en waar u wat aan heeft.

vandalen natuursteen walcheren

Neem contact met ons op

Als u ervoor kiest vensterbanken van natuursteen te laten maken kunt u daarvoor zeker bij ons bedrijf terecht. Natuursteen is tijdloos en praktisch in het gebruik en kan in iedere maat en vorm gemaakt worden. Geen één vensterbank is gelijk omdat marmer een natuurproduct is dat er altijd net even anders uit kan zien. Als u met ons contact opneemt kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn in uw huis. U kunt ons bereiken via de telefoon of mail of het contactformulier invullen.