Een natuurstenen aanrechtblad maakt uw keuken echt af

Bij Van Dalen werken we met natuursteen als belangrijkste grondstof. Hiermee maken we tal van producten waarmee we uw woning kunnen verfraaien maar het is ook geschikt om gedenktekens en dergelijke mee te maken.

Uitgebreide range aan producten

Wat betreft producten van natuursteen gemaakt die geschikt zijn voor binnenshuis kunnen we u een uitgebreid aanbod geven. U kunt hierbij denken aan producten voor in de badkamer, de keuken maar ook aan bijvoorbeeld dorpels of trappen. Als het mogelijk is om het te maken dan doen we het voor u. We maken alle producten in onze eigen productiehal zelf.

aanrechtblad

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Granieten aanrechtbladen

Als u op zoek bent naar een goed aanrechtblad kunt u dit uiteraard ook van natuursteen laten maken. Met name een materiaal zoals graniet is zeer geschikt voor een aanrechtblad. Het is kras- en slijtvast en dat is gunstig. Aan een aanrechtblad wordt gewerkt, er worden spullen zoals serviesgoed en warme pannen op geplaatst en ga zo maar door. Om er dan voor te zorgen dat het aanrechtblad niet meteen flink beschadigt is een granieten blad een goede keuze.

Makkelijk in het onderhoud

Graniet kan goed tegen vocht en is makkelijk schoon te houden. Als u een aanrechtblad zoekt kunnen we u daar ook mee helpen. We maken de bladen op maat en zoveel mogelijk uit één stuk zodat er geen naden in komen zitten waar vuil of vocht tussen kan komen. Mocht dit niet lukken dan zorgen we ervoor dat de naden zoveel mogelijk in een hoek komen zitten en niet opvallen.

aanrechtbladen
keuken
vandalen natuursteen walcheren

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons bedrijf op en we kunnen u er alles over vertellen. Laat u een compleet nieuwe keuken plaatsen? Dan kunnen we ook voor personeel zorgen dat de rest voor u in orde brengt.