Badkamers tellen ook mee in huis

Een badkamer is tegenwoordig een volwaardig verblijf in een woning. Daar waar deze vroeger alleen gebruikt werd om snel even te wassen of douchen brengen we hier ook steeds meer tijd door. Daarom wilt u natuurlijk ook dat de badkamer er netjes uitziet maar ook makkelijk te onderhouden is.

Vloeren, muren en sanitair

Voor het inrichten van een badkamer kan er ook natuursteen gebruikt worden. Het materiaal kan toegepast worden op de vloer, op de muren maar ook voor de wastafels en ander sanitair. Zo krijgt uw badkamer een tijdloze en fraaie uitstraling en is gemaakt van materiaal dat een lange levensduur heeft.

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Eigenschappen van natuursteen

Naast het feit dat natuursteen een duurzaam materiaal is heeft het nog andere positieve eigenschappen. Het materiaal is nauwelijks poreus dus het neemt geen vocht op. Dat is natuurlijk een perfecte eigenschap voor in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Zeker als u ervoor kiest ook de wastafel en het bad van natuursteen te laten maken is dat verstandig. Het is bestand tegen water en slijt nauwelijks.

Kies voor marmer

Voor de vloeren kan prima gekozen worden voor een natuursteen zoals marmer. Marmer doet luxe aan maar is ook goed te onderhouden. Als u de vloer op de juiste manier onderhoudt kunt u er jarenlang plezier van hebben. Dit betekent dat u voor het schoonmaken alleen middelen gebruikt die voor natuursteen geschikt zijn en geen producten kiest met een hoge zuurgraad omdat deze de vloer kunnen beschadigen.

Badkamer
vandalen natuursteen walcheren

Alles in één keer geregeld

Als u ervoor kiest de badkamer in te richten met natuursteen geeft het deze ruimte een luxe uiterlijk. U kunt bij ons terecht voor de totale badkamer en we regelen ook meteen een loodgieter voor de installatie van alle andere benodigde spullen. Zo heeft u de badkamer in één klap goed voor elkaar en kunt u ook van deze ruimte in huis genieten.