Urnamenten om iemand te herdenken

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om gecremeerd te worden in plaats van begraven. Om dan als nabestaande toch een plaats te hebben waar u de overledene kunt herdenken kunt u kiezen voor een urnament.

Wat is een urnament?

Een urnament is een klein gedenkplaatje waarop de naam van de overledene kan komen staan en een andere korte tekst of afbeelding. Het urnament wordt gebruikt als een soort afdekplaatje waaronder een ruimte is om de urnen zelf in te bewaren. Op deze manier heeft u als nabestaande toch een mooi gedenkteken.

urnamenten

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Hoe ziet een urnament eruit?

Omdat het heel persoonlijk is hoe een urnament eruit komt te zien en wat u erop wilt laten zetten adviseren we u altijd een afspraak met ons te maken zodat we samen kunnen bekijken wat u wilt en wat er allemaal mogelijk is. Als u al een ontwerp heeft of in gedachten weet wat u wilt kunnen we bekijken of we dit voor u kunnen uitvoeren op een urnament.

Urnament van natuursteen

Een urnament kan van diverse soorten materialen gemaakt worden maar wij werken alleen met natuursteen. Omdat het een zuiver natuurproduct is levert het altijd een uniek resultaat op. We maken de urnamenten altijd zelf in onze werkplaats en er wordt niets uitbesteed zodat het altijd bij ons op het bedrijf blijft.

urnsteen
vandalen natuursteen walcheren

Vraag altijd naar de mogelijkheden

Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons via het contactformulier dat u op onze site vindt. U kunt hierop uw gegevens achterlaten en een berichtje sturen. Even bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd. We hebben als familiebedrijf een jarenlange ervaring in deze sector en kunnen praktisch alles wat u wenst voor u maken zodat ook het urnament een persoonlijk eerbetoon wordt aan de persoon die is overleden.