Kies een grafsteen die past bij de overledene

Als er een sterfgeval plaatsvindt in uw familie is dat altijd erg verdrietig. U heeft veel om te regelen en dat u daarbij niet meteen aan een grafsteen denkt is heel begrijpelijk, laat staan dat u weet hoe deze eruit dient te komen zien.

Passend bij de overleden persoon

Een grafsteen is iets heel persoonlijks om uit te kiezen. Als u een steen nodig heeft voor een dierbaar persoon kunt u daarvoor ook bij Van Dalen natuursteen terecht. Voor bepaalde voorbeelden kunt u op onze website kijken maar een kijkje nemen in de showroom kan natuurlijk ook. Als u een grafsteen door ons wilt laten maken kunt u het beste even contact opnemen. We maken dan een afspraak zodat we kunnen bespreken wat u graag wilt. Misschien heeft u zelf al een idee of ontwerp in gedachten en dan kijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn.

grafsteen

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Persoonlijk gesprek voor het beste resultaat

Een grafsteen is dusdanig persoonlijk om te kiezen dat we dit liever persoonlijk met u bespreken. U wilt een steen die bij de overledene past en waarop ook een toepasselijke tekst komt te staan. We kunnen u adviseren en bijstaan in uw keuze en door onze ervaring goed inschatten waar u naar op zoek bent. Omdat ieder mens anders is en niet iedereen dezelfde smaak heeft wordt een grafsteen altijd persoonlijk en is het ook maatwerk. U kiest niet alleen voor een steen die het leven dat de overledene geleid heeft symboliseert maar ook de tekst dient toepasselijk te zijn.

Neem altijd eerst contact op

Als u meer informatie wilt over grafstenen die van natuursteen gemaakt zijn en in ons werkgebied woont neemt u dan zeker even contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen maar ook het contactformulier invullen dat u op deze website vindt.

Van Dalen Natuursteen Walcheren

vandalen natuursteen walcheren