Kindergrafstenen die bij een kindje passen

Een overlijden is altijd een trieste aangelegenheid maar dat geldt in het bijzonder als het een kindje betreft. Als het kindje begraven wordt komt er ook een moment dat u een grafsteen gaat uitzoeken. Omdat die een uiterst persoonlijke kwestie is adviseren wij u dan ook een afspraak met ons te maken zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Eigen ideeën mogelijk

U kunt van tevoren altijd een kijkje nemen op onze website of in de showroom maar dit zijn slechts voorbeelden. Wellicht heeft u zelf al een idee hoe de grafsteen eruit dient te komen zien en kunnen we op basis van dat ontwerp een mooie kindergrafsteen voor u maken. Er is veel mogelijk en omdat we werken met natuursteen kunnen we dit ook op veel manieren in een bepaalde vorm maken en erop aanbrengen wat u geschikt vindt.

grafsteen

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Persoonlijke grafsteen

Een kindergrafsteen kan voorzien worden van een afbeelding, een foto en de tekst die u wenst. Het is maar net wat u graag wilt dat erop komt te staan. We zijn op de hoogte van de geldende regels op begraafplaatsen en kunnen op die manier iets voor u maken dat ook mag maar dat ook zeker laat zien hoe het kindje was.

Alleen maatwerk

We maken alle grafstenen zelf. Het is altijd maatwerk en omdat we met een natuurproduct werken is iedere steen uniek. Heeft u interesse? Dan kunt u het beste even contact met ons bedrijf opnemen via de mail of telefoon. U mag ook het contactformulier invullen dat u op deze site vindt. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Een grafsteen laten maken is dusdanig persoonlijk dat we daarover ook altijd persoonlijk contact hebben.

Van Dalen Natuursteen Walcheren

vandalen natuursteen walcheren