Maak een gedenkteken altijd persoonlijk

Als er iemand is overleden wilt u graag dat er een speciale plek komt om deze persoon te herdenken. Wilt u hiervoor een gedenkteken laten maken? Dat kunnen we bij Van Dalen zeker voor u verzorgen.

Een gedenkteken is altijd persoonlijk

Een gedenkteken is iets heel persoonlijks. Het is vooral bedoeld om de overledene te eren en een passend teken daarvoor te hebben. Een gedenkteken is vaak een eerbetoon aan de overledene en een reflectie van zijn of haar leven en hoe deze persoon was. Derhalve dient een gedenkteken ook echt voor die persoon te staan.

gedenkteken

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Ieder gedenkteken is uniek

Bent u op zoek naar een passend gedenkteken maar weet u nog niet goed hoe het eruit dient te komen zien? Kijk dan eens naar de voorbeelden op onze site of in onze showroom. Dit zijn slechts een paar voorbeelden en er is uiteraard veel meer mogelijk. We werken met natuursteen als grondstof dus ieder gedenkteken wordt uniek en er is er geen één hetzelfde.

Bestand tegen ieder weer

Houd er rekening mee dat een gedenkteken vaak in weer en wind komt te staan. Dit kan vorst of regen zijn maar ook een langdurige blootstelling aan de zon kan zijn invloed hebben. Daarom is het een goede keus als u een gedenkteken van natuursteen laat maken. Dit kan tegen verschillenden soorten weer en blijft lange tijd mooi omdat het van zeer duurzaam materiaal gemaakt is. Welke soort natuursteen u kiest is afhankelijk van uw eigen smaak en wij proberen het gedenkteken zo te maken dat het volledig naar uw zin is.

kindergrafsteen
vandalen natuursteen walcheren

Kies voor persoonlijk contact

Als u een idee heeft hoe het eruit kan komen zien mag u dit ook altijd aan ons doorgeven. We maken een afspraak met u omdat we van mening zijn dat voor dit soort zaken persoonlijk contact het meest geschikt is.