Grafzerken op maat gemaakt

Op begraafplaatsen zijn veel soorten grafstenen te vinden. Dit komt doordat een grafsteen erg persoonlijk is en mensen vaak kiezen voor een steen die het leven van de overledene eer aandoet kiezen of voor een grafsteen die echt bij de dierbare zelf past.

Verschil grafzerk en grafsteen

Indien een graf voorzien is van een liggende en een staande steen wordt de liggende de grafzerk genoemd en de staande de grafsteen. Het is ook mogelijk alleen een liggende grafzerk te kiezen waaraan geen staand deel gemaakt wordt.

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Kijk wat er mogelijk is

Als u op zoek bent naar een geschikte liggende grafzerk kunt u daarvoor ook bij ons terecht. We maken deze grafzerken zelf in onze productiehal en u kunt voor voorbeelden al eens op onze site kijken of een bezoekje brengen aan onze showroom.

Alleen maatwerk

We werken in ons bedrijf met hoogwaardig natuursteen en zijn erin gespecialiseerd dit goed te bewerken. Dit doen we al jaren in ons familiebedrijf en deze ervaring leidt niet alleen tot goede producten maar ook tot tevreden klanten. Zeker in het geval van een grafzerk is het belangrijk dat deze naar uw zin is. Het is een persoonlijk gedenkteken voor een dierbare dat ook daadwerkelijk bij hem of haar past.

Eigen inbreng mogelijk

Misschien heeft u zelf al een idee hoe u wilt dat de grafzerk eruit komt te zien qua vorm of ontwerp. Om het persoonlijk te kunnen bespreken wordt er een afspraak gemaakt waarin we samen met u kijken wat er allemaal mogelijk is. We kunnen zelfgemaakte ontwerpen voor u uitvoeren maar ook met u meedenken. Dit geldt niet alleen voor het ontwerp van de zerk maar ook voor de gewenste tekst. Het is niet altijd makkelijk iets geschikts te vinden maar door onze jarenlange ervaring kunnen we u daar ook mee helpen.

grafzerken

Van Dalen Natuursteen Walcheren