Gedenksteen voor nabestaanden in Veere | Van Dalen Natuursteen

Gedenksteen of grafsteen voor Veere

Een grafsteen in Veere naar eigen ontwerp

Het uitzoeken van een gedenksteen voor een overledene is altijd een zeer persoonlijke aangelegenheid. Vooral als u hier nog niet eerder mee te maken hebt gehad, kan het lastig zijn om een grafmonument uit te kiezen dat goed past bij de persoon die u ontvallen is. Indien u een grafsteen in Veere wilt laten plaatsen, dan is Van Dalen Natuursteen Walcheren de aangewezen specialist om u hierbij van dienst te zijn. Het familiebedrijf is in 1913 opgericht en wordt al meer dan 20 jaar met veel passie gerund door Marnie en Frank van Dalen. Samen met hun twee zoons houden zij zich bezig met het bewerken van natuursteen en het vervaardigen van grafmonumenten. Alle werkzaamheden worden met veel liefde voor het vak en gevoel voor vormgeving uitgevoerd.

Een gedenksteen in Veere als blijvende herinnering
Jarenlange ervaring en vakmanschap staan bij het Zeeuwse bedrijf centraal. Zo wordt er alleen gewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Wilt u uw dierbare herdenken met een originele urnsteen, gedenksteen of grafsteen in Veere? Als u dat wenst, kunt u zelf een schets of idee aanleveren om het gedenkteken zo persoonlijk mogelijk te maken. De specialisten van Van Dalen Natuursteen streven er altijd naar om elke opdracht zoveel mogelijk naar de wensen van de cliënt uit te voeren. Natuursteen biedt talloze verschillende mogelijkheden voor het maken van een fraaie gedenksteen om in Veere te laten plaatsen. In de eigen productiehal wordt het ruwe materiaal professioneel bewerkt tot unieke resultaten.

Dierbare teksten vastleggen op een prachtig monument
In nauw overleg worden uw wensen door het familiebedrijf uit Vlissingen vertaald naar een gedenkteken waar u volledig tevreden over bent. Een grafmonument van natuursteen is bovendien duurzaam en kan de Nederlandse weersomstandigheden prima trotseren. Het degelijke vakwerk van deze steenhouwerij blijft gegarandeerd jarenlang mooi. Als u meer informatie wenst over een grafsteen of gedenksteen in Veere, neem dan gerust contact op met Van Dalen Natuursteen. Een persoonlijk gesprek is vaak de beste manier om tot de juiste keuze voor een mooie grafsteen te komen. U bent daarom altijd van harte welkom om geheel vrijblijvend eens een kijkje in de showroom van de steenhouwerij te nemen.