Over ons

Frank van Dalen: We zijn zowel in aanrechtbladen, interieur, kleine bouw als gedenkstenen gespecialiseerd. Aanrechtbladen verwerken we niet op de standaard manier, maar zo dat naden in een hoek terecht komen. We proberen de mooiste oplossing te bieden. Klanten zijn erg enthousiast over die oplossingen en laten dat ook merken.

Frank bluft niet en is zeer secuur

Marnie van Dalen:  Frank is niet iemand die bluft. Frank kan alles, hij gaat daarbij verder dan dat hij moet. Als hij een keuken moet zetten, krijg je er niet alleen een steenhouwer maar ook een loodgieter, elektricien en timmerman bij. Hij zegt nooit nee en ziet alles als een uitdagingen. Hij is zeer secuur.

Afspraak is afspraak

Frank van Dalen: Wij staan voor natuursteen, afspraak is sowieso afspraak, snelle levering. Klachten handelen we voortvarend af. We leveren goed werk af waar technisch niets op aan te merken is.

Het natuursteen werk moet voor zich spreken

Frank van Dalen: We werken vanuit kennis en verstand van zaken. We doen wat we zeggen en werken onze producten goed af. Ons uitgangspunt is dat het werk voor zich moet spreken. De klant moet tevreden zijn, dat vind ik het belangrijkste.

Neem voor vragen contact met ons op

van Dalen Natuursteen Walcheren