Trappen die tegen een stootje kunnen

Een huis met meer verdiepingen heeft natuurlijk een trap nodig om boven of beneden te raken. Daar waar vroeger nog veel trappen van hout gemaakt werden en veelal een bekleding van vloerbedekking kenden wordt er tegenwoordig ook gekozen voor betonnen trappen of trappen van natuursteen.

Intensief gebruikt

Een trap heeft nogal wat te verduren: mensen lopen er vaak overheen en de ondergrond kan dan nog wel eens snel slijten. Als u kiest voor een trap van natuursteen dat kunt u er zeker van zijn dat deze wel langer meegaat. Natuursteen is slijt- en krasvast en zeker ook erg duurzaam.

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Graniet is een goede keuze

Voor trappen in huis wordt vaak gekozen om graniet te gebruiken. Dit is een keiharde natuursteen en deze wordt vaak gepolijst voordat deze ergens voor gebruikt worden. Omdat een trap intensief gebruikt wordt is graniet een goede keuze. Na het polijsten van de trap behoudt het graniet ook altijd dezelfde kleur maar komen er geen krassen op, hoe vaak de trap ook gebruikt wordt. Verliest de trap na geruime tijd toch zijn glans dan kan deze altijd nog opnieuw gepolijst worden. Dit kunt u zelf doen maar ook aan een professional overlaten omdat u er speciaal materiaal voor nodig heeft.

vandalen natuursteen walcheren

Ook voor buitentrappen

Niet alleen in huis worden trappen gemaakt, dit kan ook buiten aan de orde zijn. Als u een tuin aanlegt met etages zult u daar ook (kleine) trappen in aanbrengen. Voor gebruik buiten is het aan te raden voor leisteen of hardsteen te kiezen. Dit is bestand tegen diverse weersomstandigheden en kan ook tegen een stootje. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de trap in uw huis of buiten en wat dit u gaat kosten? Neem dan even contact met ons op.