Kies een goede stoep

Bij een mooi huis hoort een mooie tuin en dus ook een bijpassende stoep. U kunt ervoor kiezen de stoep of het terras dat u aanlegt te voorzien van tegels maar een terras van natuursteen behoort ook tot de mogelijkheden.

Kies voor een leistenen terras

Voor een terras kunt u het beste kiezen voor leisteen of hardsteen. Leisteen bestaat uit laagjes en geeft uw terras daarmee meteen een mooie structuur. Het is slijtvast dus dat is ideaal als er veel over het terras gelopen wordt. Daarnaast krast het niet snel hetgeen bijzonder praktisch is als u er bijvoorbeeld tuinmeubels op heeft staan die regelmatig verschoven worden. Leisteen is vorstbestendig en kan tegen zeer diverse weersomstandigheden. Leisteen wordt niet glad en gaat uitglijden tegen hetgeen bij een stoep uiterst belangrijk is.

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Hardsteen is buiten ook geschikt

Ook hardsteen is praktisch in het gebruik buiten. Ook deze soort natuursteen is hard en in geschuurde vorm bijzonder goed buiten te gebruiken. Deze soort wordt dan ook veel toegepast voor tuinen, opritten en stoepen. Zeker als u een stoep heeft waar u regelmatig met de auto overheen rijdt is hardsteen aan te bevelen. Door het rijden lijdt de stoep behoorlijk wat maar hardsteen is daar goed tegen bestand. De steen zelf is bestand tegen vorst en doordat het nauwelijks poreus is neemt het ook geen vocht op. Zo droogt uw stoep na een bui ook weer snel op en ziet er weer goed uit.

vandalen natuursteen walcheren

Kijk waarvoor het gebruikt wordt

Voor welk materiaal u kiest is afhankelijk van uw smaak en wat u wilt maar zeker ook van waarvoor het bedoeld is. Een terras buiten aan de achterzijde van het huis is anders in gebruik van een stoep voor waar u dagelijks met de auto overheen komt. We kijken wat het beste is en baseren daarop dan ook ons advies aan u.