Raamdorpels houden de nattigheid buiten

Als u een huis laat zetten en de ramen worden geplaatst is het zeker zaak dat de verbinding tussen de kozijnen en de muren goed en netjes wordt dichtgemaakt. Hiervoor kunt u aan de onderzijde van de kozijnen kiezen voor raamdorpels.

Natuursteen gaat lang mee

Raamdorpels zorgen niet alleen voor een nette afwerking van het raam maar ook dat het regenwater niet naar binnenloopt en in de spouwmuur van het huis terecht komt. U kunt kiezen voor verschillende materialen als het om raamdorpels gaat maar natuursteen is zeker aan te raden. Dit is weliswaar duurder in aanschaf dan het veelgebruikte beton maar het gaat dan ook langer mee en brengt zijn geld derhalve wel op.

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Eigenschappen van natuurstenen raamdorpels

Natuursteen geeft de dorpels en daarmee het huis een luxe uitstraling en als u overal dezelfde kiest geeft dat een mooie eenheid. Natuursteen is duurzaam en hard en slijt daarom veel minder snel. Het is goed bestand tegen vocht en dat is zeker bij raamdorpels essentieel. Als het flink regent loopt het water er gewoon vanaf. Raamdorpels lopen lichtjes schuin af zodat het water ook altijd naar de goede kant wegloopt en dus het huis niet in kan. Als u kiest voor raamdorpels van natuursteen zal er geen eentje precies hetzelfde zijn omdat er met natuurlijk materiaal gewerkt wordt maar ze passen wel allemaal bij elkaar.

vandalen natuursteen walcheren

Bekijk wat er mogelijk is

Raamdorpels zijn in diverse uitvoeringen te krijgen en we kunnen deze ook altijd precies voor u op maat maken zodat ze ook altijd passen. Natuursteen is goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan dus goed buiten gebruikt worden. Wilt u meer weten wat er mogelijk is en wat we kunnen leveren? Neem dan even contact met ons via de telefoon, mail of het contactformulier dat u op deze site vindt.