Muurafdekkers vormen een goede afwerking

Bij de bouw van een huis is het noodzaak ervoor te zorgen dat alles netjes afgewerkt en dicht is. Dit geldt ook voor muren. Om de bovenranden van muren goed af te dichten wordt gebruik gemaakt van muurafdekkers. Dit kunnen muren van een woning zijn maar u kunt hierbij ook denken aan afdekplaten die gebruikt worden voor bijvoorbeeld een tuinmuur of een trapgevel die aan de buitenzijde van een huis loopt.

Een muurafdekker houdt de muren droog

Kiest u voor natuursteen dan heeft u een kwalitatief goede muurafdekker. Natuursteen is zeker geschikt om buiten te gebruiken omdat het duurzaam is en nagenoeg geen vocht opneemt. Zo blijft de onderliggende muur droog, ook als het heel hard regent maar ook gevrijwaard van beschadiging als het hard mocht vriezen. Zo is bijvoorbeeld hardsteen een goed materiaal om buiten te gebruiken.

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Verschillende varianten mogelijk

Een muurafdekker kan in diverse maten maar ook uitvoeringen gemaakt worden. U kunt kiezen voor een vlakke variant, een eenzijdig aflopende versie of een tweezijdig aflopende. Welke u kiest hangt af van wat u zelf het mooiste vindt maar vooral waarvoor u het gaat gebruiken. Stel, het betreft een tuinmuur die vaak in weer en wind staat. Dan is het zeker wijsheid een aflopende variant te kiezen omdat daar het regenwater sneller afloopt en de muur niet vochtig wordt. Een muurafdekker kan ook gemaakt worden met een uitsparing aan de onderzijde zodat het overtollige regenwater altijd makkelijk wegloopt.

vandalen natuursteen walcheren

Vraag naar alle mogelijkheden

Als u wilt weten wat er allemaal mogelijk is wat muurafdekkers betreft raden we u aan een kijkje te komen nemen in onze showroom of even contact met ons op te nemen. Samen kijken we waar u naar op zoek bent en hoe we u het beste kunnen helpen zodat u de juiste muurafdekkers krijgt.