Brievenbussen die uw huis wat extra’s geven

Ieder huis heeft een brievenbus nodig want u wilt natuurlijk wel post, pakjes of krantjes ontvangen. Een brievenbus bevindt zich altijd aan de voorzijde van een woning en springt dus direct in het oog. Als u kiest voor een bus die bij de rest van de woning past zal dit een mooi geheel vormen.

Bevestig de brievenbus aan de gevel

Er zijn tal van huizen waarin de brievenbus gewoon in de voordeur zit. Maar we kennen allemaal het probleem daarvan wel: als de klep open blijft staan komt er kou naar binnen, de natte krant valt op uw goede vloer of de post die op de mat valt wordt door uw huisdier dat er niet altijd even voorzichtig mee omgaat gevonden. Om dit te voorkomen kunt u een bus kiezen die u aan de buitengevel bevestigt.

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Kies voor een brievenbus van natuursteen

Omdat een brievenbus altijd in weer en wind hangt en u natuurlijk wel wilt dat deze tegen een stootje kan en de post die erin zit niet nat wordt kunt u een brievenbus gemaakt van natuursteen kiezen. Als u kiest voor een brievenbus van natuursteen bent u ervan verzekerd dat deze jarenlang mee gaat zonder dat onderhoud nodig is. De bus kan tegen vocht maar ook tegen vorst of juist een warm zonnetje dat er dagelijks op schijnt in de zomer. Kortom, natuursteen is geschikt voor ieder weer.

vandalen natuursteen walcheren

Inbouw en opbouw mogelijk

Een natuurstenen brievenbus kan zo gemaakt worden dat u deze kunt inbouwen in de gevel. Dit is natuurlijk wel makkelijk als u bezig bent met de bouw van een nieuw huis maar voor een bestaande woning betekent dit dat er gebroken dient te worden. Wilt u dat liever niet? Dan kunt u ook kiezen voor een opbouwbrievenbus die u simpel aan de voorgevel van het huis bevestigt.