Een mooie deuromlijsting siert een woning

Wanneer een huis gebouwd wordt kunt u ervoor kiezen bij de buitendeur een mooie deuromlijsting te laten plaatsen. Dit geeft de deur een bijzondere uitstraling en het wordt met name toegepast op de voorgevel van een huis.

Voor oude en nieuwere panden geschikt

Een deuromlijsting geeft het pand een chique uitstraling en als deze aan de voorzijde zit kunnen veel mensen deze ook zien. Een oud pand wordt nog wel eens voorzien van een dergelijke omlijsting maar ook bij modernere panden ziet u het wel terug.

Deuromlijstingen van natuursteen

Als u voor een deuromlijsting kiest kunt u deze zeker laten maken van natuursteen. Dit is een duurzaam materiaal dat tegen diverse weersomstandigheden bestand is. Natuursteen kan in iedere vorm behandeld worden dus of u nu een strakke omlijsting wilt hebben of eentje met meer rondingen erin, het is altijd mogelijk. U kijkt daarvoor het beste naar wat er bij de deur en de rest van de woning past. Omdat natuursteen een natuurproduct is zal geen enkele deuromlijsting hetzelfde eruit komen zien en zijn ze allemaal uniek.

Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

  • Tel: 0118 – 412 116
  • info@vandalen-walcheren.nl

Hardsteen behoort tot de mogelijkheden

Natuursteen is in diverse kleuren verkrijgbaar en voor deuromlijstingen kunt u kiezen uit verschillende soorten. Nagenoeg alle soorten zijn nauwelijks poreus en nemen dus geen water op zodat het niet snel beschadigd raakt of water kan doorlaten naar de gevel of de spouwmuur. Hardsteen is bijvoorbeeld een goede keuze maar als u liever iets anders wilt kunnen we ook samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

vandalen natuursteen walcheren

Vraag altijd informatie

Als u graag meer informatie wilt hebben neemt u dan even contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen maar ook het contactformulier invullen dat u op deze website vindt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te kijken wat we voor u kunnen maken.